Tarantula 5L

Regular Price: 27.999,00 din
Special Price 12.600,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Ostalo 4 komad(a)

Tarantula predstvlja jedan od tri mirkobiološka stimulatora za koren premium kvaliteta poznatog Kanadskog proizvođača Advanced Nutrients. Prizvod poznat na tržištu po jačanju imunog sistema, može se koristiti i folijarno.
Artikal: 3458
Detaljan Opis

Detalji

Advanced Nutrients Tarantula predstavlja neverovatno otrkiće medju mikrobiološkim proizvodima za primenu kako u zemlji i supstratima tako i kod hidroponskog gajenja. Tarantula je ustvari bakterijska kombinacija 19 vrsta mikroorganizama, sa 1.4 milijardi kolonizujućih jedinica po gramu, a sadrži mikro organizme poput Bacillus, Streptomycetes Actinomycetes, i Pseudomonas čije je delovanje veoma značajno u fazi rasta biljaka. Samim time Tarantula je ubedljivo na prvom mestu po koncentraciji mikroorganizama.

Ova kombinacija raznovrsnih i veoma bogatih mikroorganizama formira simbiotsku vezu sa korenovim sistemom gajenih biljaka. Omogućava rast zdravih jakih biljaka i korenovog sistema što obezbeđuje biljkama da izdrže razne stresne situacije kao i da se odupru raznim vrstama oboljenja.

Tarantula je temeljno testirana i prilikom tih testova utvrđeno je da više nego pozitivno utiče kako na rast tako i na samo cvetanje biljaka. Daljim testovima utvrđeno je da u kombinaciji sa Piranom uvećava korenovu masu čak 25% više nego sto je to moguće sa samom Piranom. Svojim mikrobiološkim delovanjem Tarantula takođe oslobađa snažne citokinine koji omogućavaju biljci dalje razgranavanje i pojavu znatno više pupoljaka.Način primene

1: 2mL na jedan litar vode u prve dve nedelje vegetacije i u prve dve nedelje cvetanja.
2: Folijana primena 1ml na jedan litar vode svake druge ili treće nedelje.Korisni saveti

1: U cilju postizanja sinergijskog efekta preporučuje se kombinovanje ovog preparata sa Piranom i Voodoo Juice-om.
2: Krucijalno vreme primene je u najranijim fazama jer pored toga što je u pitanju stimulator za koren, ovaj preparat je poznat po tome što značajno pobljšava imuni sistem biljke i zato je od velikog značaja dodati ga što pre.
3: Izbegavajte korišćenje mineralnih neorganskih stimulatora za vreme korišćenja ovog preparata.Aktivni Sastojci


Arthobacter globiformis - 25 000 cfu/mL
Bacilus brevis - 2 000 000 cfu/mL
Bacilus coagulans -500 000 cfu/mL
Bacilus licheniformis - 5 000 000 cfu/mL
Bacilus megaterium - 500 000 cfu/mL
Bacilus polymyxa - 50 000 cfu/mL
Bacilus pumilus - 50 000 cfu/mL
Bacilus subtilis - 1 000 000 cfu/mL
Bacilus thuringiensis - 100 000 cfu/mL
Bacilus thuringiensis canadiensis - 50 000 cfu/mL
Paenibacilus polymyxa - 300 000 cfu/mL

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Advanced Nutrients

Preporučujemo Vam da pogledate