Sylvania 600W GroXpress HPS

4.464,00 din
  • Kupite 5 i više za 3.954,00 din po komadu i uštedite 12%
  • Kupite 20 i više za 3.360,00 din po komadu i uštedite 25%

Stanje: Isporuka u 24h

Sylvania GroXpress je HPS sijalca proizvođača vrunskog osvetljenja Sylvania sa dugogodišnjim iskustvom u svetu poznatom po najboljem odnosu cene i kvalita na tržištu. GroXpress HPS sijalice su predviđene za fazu cvetanja/sazrevanja ali se mogu koristi i za kraće faze rasta jer imaju dodatog plavog spektra ali dosta manje nego GroLux verzija.
Artikal: 3285
Detaljan Opis

Detalji

Sylvania GroXpress je HPS sijalca proizvođača vrunskog osvetljenja Sylvania sa dugogodišnjim iskustvom u svetu poznatom po najboljem odnosu cene i kvalita na tržištu.

U protekloj deceniji Sylvania sijalice su prešle dug i težak put u borbi sa konkurentskim firmama kao što su Osram, General Electric, Philips itd.. ali povratne informacije su dokazale da pored toga što spadaju u najpovoljnije sijalice vrhskog kvaliteta, hobisti a i profesionalni uzgajivači uvereni su u njihivu pouzdanost.Način primene

1: Za sijalicu od 600W potrebno je imati predspojni uredjaj (balast/prigušnica) koji napaja HPS sijalice od 600W. Ne bi trebalo povezivati na predspojne uređaje manje ili veće snage.
2: GroXpress HPS sijalice od 600W efektivno pokrivaju površinu do 1 m2 bez dodatnog osvetljenja
3: GroXpress HPS sijalice imaju grlo E40 (veće od standardnog) i uglavnom se stavljaju na reflektoreKorisni saveti

1: GroXpress HPS sijalice su predviđene za fazu cvetanja/sazrevanja ali se mogu koristi i za kraće faze rasta jer imaju dodatog plavog spektra ali dosta manje nego GroLux verzija.
2: Sylvania GroLux sijalice imaju životni vek od oko 30000 sati! Jedna godina je 8760 sati. To znači da vaša sijalica može u proseku da traje oko 3 godine, ako radi 24 sata dnevno. Ali, hortokulturisti preporučuju da se sijalice menjaju na do 18 meseci, kako bi se osigurali najpogodniji uslovi vašim biljkama. Nakon određenog vremena ova sijalica će početi da emituje manje svetla i zato je preporučljivo zameniti je.Specifikacije

Snaga Sijalice: 600W
Količina Lumena: 90000
Boja Svetla: 2000KDodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Sylvania

Preporučujemo Vam da pogledate