Sylvania 600W GroLux Dual Spectrum HPS

4.464,00 din
  • Kupite 5 i više za 4.020,00 din po komadu i uštedite 10%
  • Kupite 20 i više za 3.580,00 din po komadu i uštedite 20%

Stanje: Isporuka u 24h

Sylvania Grolux je Dual spectrum HPS sijalca proizvođača vrunskog osvetljenja Sylvania sa dugogodišnjim iskustvom u svetu poznatom po najboljem odnosu cene i kvalita na tržištu. Kao i druge Dual Spectrum sijalice mogu se korisiti za kompletan ciklus odnosto od početka vegetacije pa do kraja faze sazrevanja.
Artikal: 1300
Detaljan Opis

Detalji

Sylvania Grolux je Dual spectrum HPS sijalca proizvođača vrunskog osvetljenja Sylvania sa dugogodišnjim iskustvom u svetu poznatom po najboljem odnosu cene i kvalita na tržištu.

U protekloj deceniji Sylvania sijalice su prešle dug i težak put u borbi sa konkurentskim firmama kao što su Osram, General Electric, Philips itd.. ali povratne informacije su dokazale da pored toga što spadaju u najpovoljnije sijalice vrhskog kvaliteta, hobisti a i profesionalni uzgajivači uvereni su u njihivu pouzdanost.Način primene

1: Za sijalicu od 600W potrebno je imati predspojni uredjaj (balast/prigušnica) koji napaja HPS sijalice od 600W. Ne bi trebalo povezivati na predspojne uređaje manje ili veće snage.
2: Dual Spectrum 600W efektivno pokrivaju površinu do 1 m2 bez dodatnog osvetljenja
3: Dual Spectrum sijalice imaju grlo E40 (veće od standardnog) i uglavnom se stavljaju na reflektoreKorisni saveti

1: Dual Spectrum se koristi u svim fazama gajenja biljaka, i za fazu rasta, i za fazu cvetanja!
2: Znatno je jeftinije koristiti jednu sijalicu, a ujedno je i lakše jer nema menjanja sijalice .
3: Sylvania GroLux sijalice imaju životni vek od oko 30000 sati! Jedna godina je 8760 sati. To znači da vaša sijalica može u proseku da traje oko 3 godine, ako radi 24 sata dnevno. Ali, hortokulturisti preporučuju da se sijalice menjaju na do 18 meseci, kako bi se osigurali najpogodniji uslovi vašim biljkama. Nakon određenog vremena ova sijalica će početi da emituje manje svetla i zato je preporučljivo zameniti je.Specifikacije

Snaga Sijalice: 600W
Količina Lumena: 90000
Boja Svetla: 2050KDodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Sylvania

Preporučujemo Vam da pogledate