SunMaster 600W Dual Spectrum Grow+ PHOTONIC

5.640,00 din
  • Kupite 5 i više za 5.076,00 din po komadu i uštedite 10%
  • Kupite 20 i više za 4.512,00 din po komadu i uštedite 20%

Stanje: Isporuka u 24h

Dual Spectrum, jedna sijalica od početka do kraja! Sa dodatim plavim spektrumom, daje najbolje rezultate u cvetanju, a jako uspešno se koristi i u fazi rasta (vegetaciji).- Za najbolje rezultate u gajenju biljaka uvek birajte SunMaster sijalice!
Artikal: 3014
Detaljan Opis

Detalji

Najnovija sijalica od SunMaster-a nosi oznaku Dual Spectrum Grow+ PHOTONIC, i donosi nam nova poboljšanja. Njena primena stvara veću količinu hlorofila za bolje i zelenije biljke i veću lisnu masu. Kombinacija dva spektra takođe podstiče ranije cvetanje, sa većim brojem cvetova, i većom biljnom masom.

Sunmaster Dual Spectrum sijalice imaju povišen crveni i plavi spektar u odnosu na većinu HPS sijalica ozbiljnih proizvođača Idealno za ljude koji koriste jednu sijalicu i za vegetaciju i za cvetanje.

Sunmaster je u svetu HPS sijalica za gajenje biljaka u samom vrhu što se tiče popularnosti, a Dual Spectrum je jedna od njihovih najpoznatijih sijalica. Za najbolje rezultate u fazi cvetanja koristite samo najbolje, proizvode firme SunMaster!Način primene

1: Za sijalicu od 600W potrebno je imati predspojni uredjaj (balast/prigušnica) koji napaja HPS sijalice od 600W. Ne bi trebalo povezivati na predspojne uređaje manje ili veće snage. Preporučuje se upotreba SunMaster balasta!
2: Dual Spectrum 600W efektivno pokrivaju površinu do 1 m2 bez dodatnog osvetljenja
3: Dual Spectrum sijalice imaju grlo E40 (veće od standardnog) i uglavnom se stavljaju na reflektoreKorisni saveti

1: Dual Spectrum se koristi u svim fazama gajenja biljaka, i za fazu rasta, i za fazu cvetanja!
2: Znatno je jeftinije koristiti jednu sijalicu, a ujedno je i lakše jer nema menjanja sijalice .
3: Dual Spectrum sijalice imaju životni vek od oko 24000 sati! Jedna godina je 8760 sati. To znači da vaša sijalica može u proseku da traje oko 3 godine, ako radi 24 sata dnevno. Ali, hortokulturisti preporučuju da se sijalice menjaju na do 18 meseci, kako bi se osigurali najpogodniji uslovi vašim biljkama. Nakon određenog vremena ova sijalica će početi da emituje manje svetla i zato je preporučljivo zameniti je.Specifikacije

Snaga Sijalice: 600W
Količina Lumena: 90000
Boja Svetla: 2000KDodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač SunMaster

Preporučujemo Vam da pogledate