Sensizym 5L

Regular Price: 12.999,00 din
Special Price 6.499,50 din

Stanje: Nedostupno

Enzimski proizvod Premium kvaliteta Kanadskog proizvođača Advanced Nutrients koji sadrži čak 80 enzima koji doprinose da nutrijenti i ostali elementi u medijumu ili rezervoaru postaju odmah dostupni a i brže i efikasnje se rasprostanjuju. Sensizym je kompatibilan sa svim vrstama prihrana drugih proizvođača.
Artikal: 3404
Detaljan Opis

Detalji

Enzimi predstavljaju osnovne gradivne elemente opšteg razvoja biljaka. Iskusni uzgajivači širom sveta već su upoznati sa činjenicom da je Advanced Nutrients Sensizym najnapredniji proizvod na bazi enzima koji sadrži čak 80 enzima koji su 300% bioaktivniji od enzima konkurentskih proizvoda. Neposredno nakon dodavanja Sensizym-a, nutrijenti i ostali elementi u medijumu ili rezervoaru postaju odmah dostupni a i brže i efikasnje se rasprostanjuju. Sensizym je jedini proizvod na tržištu koji inkorporira enzime celuloze ( enzime koji razlažu otpatke proteinske materije i pretvaraju je u bioaktivnu formu koju biljka može sa lakoćom usvojiti.

Samim tim znatno umanjuje šansu da dođe do pojave gljivičnih oboljenja (kao sto su pythium, phytophythoria itd), sprečava taloženje štetnih soli od ne iskorišćenog đubriva, što dalje znači da se medium u kome se gaji može bez brige ponovo koristiti i to bez upotrebe sredstava za ispiranje.Način primene

2ml na 1L vode of prve do poslednje nedelje cvetanja.Korisni saveti

1: Po rečima proizvođača, Sensizym je preporučljivo koristi u kombinaciji sa Piranom, Voodoo Juice-om ili Tarantulom jer znatno ubrzava razmnožavanje korisnih bakterija. Pomaže vašoj biljci da koristi vodu i hranljive elemente čak i u uslovima nedostatka zalivanja.(sušnim periodima).
2: Sensizym je kompatibilan sa svim vrstama prihrana drugih proizvođača.
3: Među proizvodima na bazi enzima, Sensizyme ima najduži vek trajanja, čak do 18 meseci.​Sastav


Beta-Glucanase - 10 jedinica/ml
Cellulase - 850 jedinica/ml
Xylanase - 200 jedinica/mlDodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Advanced Nutrients

Preporučujemo Vam da pogledate