Plagron Terra Grow 100ml

352,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Plagron Terra Grow (NPK 3-1-3) sadrži sve neophodne hranljive materije i obogaćen je mnogim vitalnim komponentama kao što su: vitamini, amino kiseline, ugleni hidrati, koji garantuju uspešan rast i razvoj. Koristi se u fazi vegetacije, podpomaže rast biljaka i dozira se 4ml na 1L vode.
Artikal: 4132
Detaljan Opis

Detalji

Plagron Terra Grow sadrži sve neophodne hranljive materije i obogaćen je mnogim vitalnim komponentama kao što su: vitamini, amino kiseline, ugleni hidrati, koji garantuju uspešan rast i razvoj.

Komponenta azota koju sadrži Plagron Terra Grow je stoprocentno organska. Prednost ovih organskih sirovina je što ne povećavaju EC vrednost jer nisu soli, a bogate su azotom. Može se primenjivati na svim biljkama koje se gaje u zemlji, ali i na biljkama koje se gaje u kokosovim supstratima. Biljke koje se tretiraju Plagron Terra Grow đubrivom postaju jake, čvrste i dobijaju zdravu zelenu boju. Biljke lako usvajaju elemente koji se nalaze u ovom kompleksu i isto tako lako ih transportuju kroz svoj sistem.

Biljke tretirane Plagron Terra Grow-om razvijaju veću lisnu masu, i bolje se razgranjavaju. Plagron Terra Grow ima blago kiselu pH vrednost i primenjuje se isključivo tokom perioda rasta biljaka putem vode.NAČIN PRIMENE

1: Plagron Terra Grow se primenjuje od početka faze vegetacije i kod rasada (klonova)
2: Zalivanje - Sobne i Baštenske biljke, 40ml na 10 litara vode u vegetativnom periodu 4 ml/l, zalivati ručno ili sistemima za navodnjavanje
3: Zalivanje - Matične biljke, 20ml na 10 litara vode
4: Rasad - Klonovi, 15ml na 10 litara vode, ili 1.5ml/1L vodeKORISNI SAVETI

1. Nikako ne prelaziti preporučenu dozu od 4ml na jedan litar vode
2. Idealan za klonove, ali uvek koristiti razblaženu varijantu i nikako ne prelaziti 20ml/10L
3. Prva doza se daje na početku faze vegetacije, a nakon toga jednom nedeljno
4. Moguće je davati razblaženu dozu više puta nedeljno (nikako punu dozu sa svakim zalivanjem)SASTAV Plagron Terra Grow:

Voda, kalijum nitrat, kalijum hidrogen fosfat, amonijum nitrat, fosforna kiselina

Azot (N): 2.6% (NO3: 2.0% NH4: 0.6%)

Fosfor (P2O5): 1.1%

Kalijum (K2O): 3.1%

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Plagron

Preporučujemo Vam da pogledate