Plagron Royal Mix 50L

2.034,00 din
  • Kupite 55 i više za 1.629,00 din po komadu i uštedite 20%

Stanje: Isporuka u 24h

Plagron Royal Mix je organska mešavina fino probranih treseta: belog, crnog, mahovinastog treseta i tresetnih vlakana. Sadrži precizno odabranu kombinaciju organskih đubriva potrebnih za kompletan ciklus gajenja u odnosu NPK 1-2-1. Royal Mix sadrži prihranu dovoljnu za prvih šest nedelja gajenja.
Artikal: 4356
Detaljan Opis

Detalji

Plagron Royalmix je mešavina najfinijih, pažljivo odabranih tipova treseta. U sebi sadrži različite tipove vlakana i perlita, a time se obezbeđuje dovoljno kiseonika u supstratu. Povećano prisustvo jedinstvenih Plagronovih glistenjaka garantuje energičan rast i obilno zadržavanje vode.

Royalmix sadrži i kombinaciju pažljivo odabranih organskih đubriva, koja u potpunosti obezbeđuju nutritivne zahteve biljaka. Ova đubriva su posebna i po tome što se materije oslobađaju tačno onda kada su biljkama potrebne. Royalmix obezbeđuje najveće prinose kada se koristi u kombinaciji sa Plagron Alga Grow, Alga Bloom i drugim Plagronovim aditivima.

Royal Mix je gotov supstrat i odmah je spreman za upotrebu, a u sebi sadrži prihranu za prvih 6 nedelja. Nakon toga nastaviti redovno prihranjivanje Plagronovim đubrivom.Način primene

1: Supstrat sipati u saksiju do polovine saksije
2: Posaditi reznicu ili mladu biljku u saksiju koja je napunjena supstratom do polovine
3: Dodati ostatak supstrata tako da korenov sistem reznice ili biljke bude potpuno prekriven, dobro nabiti zemlju nakon sadnje i zaliti dobro kako ne bi ostalo nepotrebnog vazuha u zoni korenovog sistemaKorisni saveti

1: Obzirom da je Royal Mix jako bogat hranom, zalivati samo vodom prvih nekoliko nedelja
2: Za mlade biljke i rasklijavanje semena koristite Pro Mix supstrat jer je znatno slabiji
3: Možete krenuti sa prihranjivanjem i pre 6-te nedelje, ukoliko listovi počnu da blede
4: Ukoliko Vam je potrebna dodatna drenaža, na dno saksije postavite glinene kuglice u sloju od 3 do 5 cmSASTAV Plagron Royal Mix:

Beli treset, Crni treset, Glistenjak, Mahovinasti treset sa vlaknima

pH (H2O) 6.4-7.8

EC (mS/cm) 1.0-1.6

NPK 1-2-1(K2O): 4.6% 

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Plagron

Preporučujemo Vam da pogledate