Piranha 5L

Regular Price: 27.999,00 din
Special Price 13.999,50 din

Stanje: Isporuka u 24h

Ostalo 3 komad(a)

Piranha predstvlja jedan od tri mirkobiološka stimulatora za koren premium kvaliteta poznatog Kanadskog proizvođača Advanced Nutrients. Prizvod poznat na tržištu po zavidnom uvećanju korenove mase (do 700%), može se koristiti i folijarno u cilju prevencije od pojave patogenih i drugih vrsta oboljenja.
Artikal: 3463
Detaljan Opis

Detalji

Piranha je proizvod čijom se primenom u intenzivnoj biljnoj proizvodnji ostvaruju neverovatno dobri rezultati. Pojavu ovog preparata prethodilo je dugogodišnje istraživanje priznatih agronomskih stručnjaka, a nakon vrlo kratkog vremena korišćenja u praksi, Piranha se pokazala kao visoko efikasana za sve vrste biljnih kultura.

Jedna od osnovnih karakteristika ovog preparata jeste da znatno utiče na kvalitetnije razvijanje i formiranje korenovog sistema biljaka (masa korenovog sistema se uvećava i do 700%). Biljke koje imaju razvijeniji i jači korenov sistem otpornije su u kasnijoj vegetaciji, a imaju i veću sposobnost usvajanja hranljivih materija i vode. Utvrđeno je da su korišćenjem Piranha preparata ovakvi efekti neminovni, i da uzgajivači mogu računati na visoke i kvalitetne prinose svih biljnih vrsta. Pored ovoga, Piranha se veoma dobro pokazala i prilikom folijarne prihrane biljaka. Folijarnom primenom ovog preparata štitite vašu biljku od sive plesni, budjanja, biljnih parazita, rhizoctonia solani, fusariuma i ostalih mikroba koji mogu nauditi vašoj biljci (izmedju ostalog, Piranha blokira i pojavu Nematoda)

Ono što ovaj proizvod odvaja od klasičnih stimulatora za rast jeste to što sadrži 26 tipova korisnih gljiva, uključujući 8 vrsta Trihodermi i 18 vrsta ektomikorizalnih i endomikorizalnih gljiva. Upravo zbog ovakvog sastava (i gore pomenutih efekata) Pirana se svrstava u najvišu kategoriju mikrobioloških stimulatora za rast.Način primene

Piranha se može primenljivati na tri načina

1: Sipati do 2ml ne razblaženog proizvoda na sadno mesto, neposredo pre sejanja semena ili sadnje reznice,
2: Rastvoriti 2ml na jedan litar vode u prve dve nedelje vegetacije i u prve dve nedelje cvetanja.
3: Folijana primena 1ml na jedan litar vode svake druge ili treće nedelje.Korisni saveti

1: Po rečima proizvođača najbolji efekat za koren biljke ostvariće kombinacija Piranhe i Voodoo Juice-a.
2: Pored toga što se kao osnovna primena ovog preparata smatra rastvaranje u vodi i zalivanje, korićenje ne razblaženog proizvoda prilikom sadnje ili presađivanja ostvariće najzavidnije rezultate.
3: Količinu ne restvorenog proizvoda možete prilagotiti veličini sadnice, ali ono što je jako bitno je da ne možete preterati jer je proizvod 100% organski.
4: Piranha se može koristiti i u stresnim situacijama do samog kraja faze cvetanja/sazrevanja.
5: Iako proizvođač Advanced Nutrients garantuje kompatibilnost svojih mikrobioloških stimulatora za koren sa SensiZym-om, ne preporučuje se kombinovanje sa enzimskim proizvodima druih proizvođača.
6: Kiseline za korekciju pH vrednosti štetno deluju na razvoj korisnih gljiva pa iz tog razloga savetuje dodatna opreznost prilikom doziranja ili korišćenje nutrijenata iz "pH Perfect" kategorije.Aktivni sastojci


Glomus aggregatum - 78 prop/mL
Glomus intraradices - 78 prop/mL
Glomus mosseae - 78 prop/mL
Pseudomonas chlororaphis - 25 000 cfu/mL
Pseudomonas putida - 100 000 cfu/mL
Rhizopogon amylopogon - 116 prop/mL
Rhizopogon fulvigleba - 127 prop/mL
Rhizopogon villosulus - 118 prop/mL
Trichoderma harzianum - 50 000 000 cfu/mL
Trichoderma kongii - 2 500 000 cfu/mL
Trichoderma viride - 3 000 000 cfu/mL

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Advanced Nutrients

Preporučujemo Vam da pogledate