LED Sijalica 60W COB

6.294,00 din
  • Kupite 5 i više za 5.900,00 din po komadu i uštedite 7%

Stanje: Isporuka u 24h

Full Spectrum LED COB sijalica za gajenje biljaka od 60W sa sopstvenim hlađenjem! Savršena sijalica za jednu biljku! Staje u standardno sijalično grlo i daje neverovatne rezultate!
Artikal: 3849
Detaljan Opis

Detalji

Full Spectrum LED COB sijalica za gajenje biljaka od 60W sa sopstvenim hlađenjem! Kao i ostale led sijalice specijalno su dizajnirane za gajenje biljaka. LED diode emituju kompletan svetlostni spektar potreban biljkama (380-730nm).

COB čip LED sijalice emituju 8 različitih svetlosnih nijansi (730nm 660nm 630nm 610nm 460nm 440nm 380nm 3500k) koje u pravoj kombinaciji sačinjavaju pun spetlosni spektar. COB čip je pozicioniran unutar aluminijuskog reflektora koji uvećavaja i usmerava već snažan svetlosni snop COB čipa. Iza čipa unutar sijalice smešten je ventilator za hlađenje. Gotovo bešuman, idealno je pozicioniran kako bi održavao radnu temperaturu LED sijalice i sprečio pregrevanje.

LED COB sijalica poslednje generacije poseduju najsavremeniji čip COB tehnologije punog svetlosnog spektra. Na osnovu brojnih ispitivanja i ogleda LED panela predhodnih serija, zaključeno je da i pored brojnih prednosti koje nosi opredeljenje za LED osvetljenje, svakako ima prostora za poboljšanje kad je u pitanju gustina svetlosnog snopa, nivo penetracije i sam intenzitet što najdirektnije utiče na završnu fazu (sazrevanja) a time i na sam ukupan prinos što i predstavlja osnovni cilj uvođenja COB tehnologije. Uvođenjem revolucionarne COB tehnologije koja omogućava i do 10 puta veću gustinu svetlosnog snopa, takođe se postiže najpotpuniji i najefikasniji svetlostni spektar na tržistu koji obezbeđuje maksimalnu fotosintezu u veštackim uslovima. Ova značajna inovacija doprinosi da LED tehnologija, koja je već poznata po efikasnijoj iskorišcenosti lumena po vatu (L/W) postaje daleko najefikasnija.

LED COB Sijalice se mogu koristiti u svim fazama rasta i razvoja biljaka: vegetaciji, cvetanju, pri razmnožavanju, itd. Upotrebljavaju se u prostorijama gde nedostaje dnevne sunčeve svetlosti, pa je potrebno dodatno osvetljenje, kao što su staklenici, plastenici, kuće. LED sijalice imaju standarno sijalično grlo E27, te se kao takvo može koristiti i na standardnim sobnim lampama.Način primene

1: Sijalicu je dovoljno uvrnuti u sijalično grlo (standardno E27) i uključiti u struju
2: LED COB Sijalica 60W efektivno pokriva površinu od 50x50cm bez dodatnog osvetljenja
3: Sijalicu držati uključenom maksimalno do 16 sati dnevnoKorisni saveti

1: Najbolji rezultati se postižu na 30-60cm udaljenosti biljke od sijalice
2: Ova LED sijalica se jako malo zagreva i kao takva pogodna je za mali prostor
3: Jako zgodna za osvetljavanje ćoškova i delova prostorije koji nisu adekvatno osvetljeniSpecifikacije

Snaga Sijalice: 60W
Količina LED Dioda: 20x3W
Boja Svetla: Full Spectrum
Vek Trajanja: 50000+ Sati
Veličina: 12cm prečnik, 16cm dužina
Sijalično Grlo: E27
Napon: AC85-265vDodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Ne

Preporučujemo Vam da pogledate