LED Panel Zeus 370W

34.980,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Zeus LED Paneli za gajenje biljaka poslednje generacije dolaze nam sa posebnom kombinacijom COB LED svetala i najnovijih UV LED dioda snage 5W, za potpuni Full Spectar svetla! Idealan panel za mali prostor i par biljaka!
Artikal: 3851
Detaljan Opis

Detalji

Zeus 370W Full Spectrum LED COB panel za gajenje biljaka sa sopstvenim hlađenjem! Zeus LED Paneli za gajenje biljaka poslednje generacije dolaze nam sa posebnom kombinacijom COB LED svetala i najnovijih UV LED dioda snage 5W, za potpuni Full Spectar svetla!

COB čip LED sijalice emituju 8 različitih svetlosnih nijansi (730nm 660nm 630nm 610nm 460nm 440nm 380nm 3500k) koje u pravoj kombinaciji sačinjavaju pun spetlosni spektar. COB čip je pozicioniran unutar aluminijuskog reflektora koji uvećavaja i usmerava već snažan svetlosni snop COB čipa. Iza čipova unutar panela smeštena su dva ventilator za hlađenje. Gotovo bešumni, idealno su pozicionirani kako bi održavali radnu temperaturu LED panela i sprečili zagrevanje.

Zeus 190W LED Panel

Zeus LED Panel poslednje generacije poseduju najsavremeniji čip COB tehnologije punog svetlosnog spektra. Na osnovu brojnih ispitivanja i ogleda LED panela predhodnih serija, zaključeno je da i pored brojnih prednosti koje nosi opredeljenje za LED osvetljenje, svakako ima prostora za poboljšanje kad je u pitanju gustina svetlosnog snopa, nivo penetracije i sam intenzitet što najdirektnije utiče na završnu fazu (sazrevanja) a time i na sam ukupan prinos što i predstavlja osnovni cilj uvođenja COB tehnologije. Uvođenjem revolucionarne COB tehnologije koja omogućava i do 10 puta veću gustinu svetlosnog snopa, takođe se postiže najpotpuniji i najefikasniji svetlostni spektar na tržistu koji obezbeđuje maksimalnu fotosintezu u veštackim uslovima. Ova značajna inovacija doprinosi da LED tehnologija, koja je već poznata po efikasnijoj iskorišcenosti lumena po vatu (L/W) postaje daleko najefikasnija.

LED diode kao i COB čipovi su opremljeni savremenim sočivima koji pomažu da se svetlosni snop koncentriše i tako dobiju najbolji rezultati. Najmanji i najpraktičniji panel iz superiorne Zeus serije opremljen je sa dve COB LED ćelije. COB čipovi su pokriveni optičkim sočivima i pozicionirani su na spoljnoj strani panela. Na panelu nalaze se i dve UV LED diode poslednje generacije, individualne snage 5W, opremljene optičkim sočivima 60°. Ovakvim rasporedom COB čipova i LED dioda a uz primenu savremenih sočiva dobija se najbolja iskorišćenost LED svetla koncentrisana na manjoj površini. Zeus paneli su napokon našli pravi recept za uspešno gajenje pod LED svetlima na manjim površinama. Savršen izbor svetlosnog spektra maksimalno koncentrisan na davanje prinosa izdvaja ove panele od drugih. Ugao spoljnog zakrivljenja takav je da Zeus panel daje savršenu četvorougaonu pokrivenost.

Način primene

1: Panel je dovoljno postaviti iznad biljaka i uključiti u struju
2: Optimalna visina postavljanja je 30-60cm iznad biljaka. Pri toj visini panel pokriva površinu od 70x70cm
3: Panel držati uključenim maksimalno do 18 sati dnevno

Korisni saveti

1: Najbolji rezultati se postižu na 30-60cm udaljenosti biljke od panela
2: Aluminijumski paneli absorbuju toplotu koja se tihim coolerima izvlači iz panela i sa gornje strane izbacuje
3: Panel je idealan za male prostore, bez potrebe za dodatnim hlađenjem

Specifikacije

Snaga Panela: 190W
Realna Potrošnja: 230W / Pošto LED diode nikada ne rade u svojoj punoj snazi, tako ni COB čipovi ni 5W led diode ne rade punom snagom. Ovako se postiže znatno niže grejanje samih dioda i čipova i veća iskorišćenost kao i duži vek trajanja.
Boja Svetla: Full Spectrum
Vek Trajanja: 50000+ Sati
Veličina: 182 x 334 x 100mm, 3kg

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Zeus