Prethodna

NFT Kanal 2m Komplet

NFT Sistem 1m²

5.900,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

NFT za početnike i kućne uzgajivače. Mali sistem od jednog kvadrata, dovoljno veliki za gajenje najrazličitijih biljnih vrsta. Ima 22 sadna mesta, i više nego dovoljno biljaka na takvom prostoru.
Artikal: 3634
Detaljan Opis

Detalji

NFT Kanali širine 10cm i visine 5cm kao i svi ostali delovi NFT sistema su napravljeni od visoko kvalitetne PVC plastike sa anti UV zaštitom koja štiti od sunčevog zračenja. Naši NFT sistemi poseduju klizni poklopac koji se lako skida i omogućava jednostavno čišćenje sistema. Korenov sistem biljke prolazi kroz otvore na hidroponskim saksijama i snabdeva se vodom i rastvorenim hranivima. Voda cirkuliše kroz cevi sistema i vraća se u rezervoar čime se postiže kružni sistem kretanja vode. Upuštanje vode u sistem vrši se potapajućom pumpom niskog pritiska, a NFT cevi se postavljaju pod blagim nagibom kako bi se obezbedilo kružno kretanje vode. Voda kroz sistem može da teče kontinuirano, a može se podesiti i da upuštanje vode u sistem bude u odredjenim vremenskim intervalima što zavisi od biljne kulture koja će se gajiti.

Poljoprivredna proizvodnja u NFT Sistemima se veoma brzo širi u svetu, i predstavlja savremeni model kako se za kraće vreme mogu ostvariti visoki i kvalitetni prinosi gajenog bilja. Poljoprivredni proizvođači se veoma lako prilagođavaju ovakvim načinima uzgoja. Pored toga, čak i hobisti koji žele da imaju svoju mini bašticu na terasi ili u dvorištu veoma brzo i lako mogu da organizuju svoju proizvodnju u NFT sistemima.

Komplet sadrži sledeće elemente:

NFT Kanal 95cm (5 komada)
NFT Hidroponska saksija 55mm (22 komada)
Konektor 4mm za dovod vode (5 komada)
Crevo 4/7mm za dovod vode u sistem (40cm x 5 komada)
Krajnji poklopac (5 komada)
Krajnji poklopac sa izvodom (5 komada)

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Ne

Preporučujemo Vam da pogledate