NFT

   
 1. NFT Sistem 1m²

  5.900,00 din
  NFT za početnike i kućne uzgajivače. Mali sistem od jednog kvadrata, dovoljno veliki za gajenje najrazličitijih biljnih vrsta. Ima 22 sadna mesta, i više nego dovoljno biljaka na takvom prostoru.
 2. NFT Kanal 2m Komplet

  1.800,00 din
  Kompletiran NFT kanal dužine 2m sa svim potrebnim delovima. Kanalica ima 9 sadnih mesta, a može se postavljati horizontalno ali i u visinu.
 3. NFT Kanal 6m Komplet

  Kompletiran NFT kanal dužine 2m sa svim potrebnim delovima. Kanalica ima 9 sadnih mesta, a može se postavljati horizontalno ali i u visinu. Popust na količinu!
 4. NFT Kanal 100x50 6m

  3.900,00 din
  NFT kanalica dužine 6m bez izvodnih čepova, saksija, konektora i slično. Popust na količinu!
 5. Hidroponska saksija 55mm (NFT)

  18,00 din
  Hidroponske saksije koriste se pri uzgoju različitih vrsta biljaka u hidroponskim i aeroponskim sistemima. Zbog svojih karakteristika hidroponske saksije omogućavaju korenovom sistemu da bude adekvatno kvašen sa svih strana što omogućava brz razvoj korenovog sistema i najadekvatniji razvoj cele biljke.
 6. Fleksibilno crevo 4x7 mm NFT

  Fleksibilno crevo koristi se kod dovoda hranljivog rastvora iz glavnog creva u NFT kanale. Veoma je fleksibilno i može da se koristi i u standardnim sistemima za navodnjavanje bez ikakvih problema.
 7. Ubodni Konektor Za Crevo NFT

  24,00 din
  Konektor za povezivanje kapilarnog NFT creva sa NFT kanalom. Može se koristiti u svim sistemima za navodnjavanje sa svim crevima promera 6mm.
 8. NFT A Model - 280 Mesta

  38.600,00 din
  NFT Kanali za vertikalno gajenje. Ovaj A model ima 280 sadnih mesta i prodaje se bez dovodnih i odvodnih cevi, rezervoara, i nosača.