HESI ProLine Pack

1.980,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Hesi Pack, mali ali moćan! Sadrži sve što vam je potrebno u prilagođenom formatu. Praktičan i koristan Hesi Pack prati vaše biljke tokom cijelog života. Hesi đubriva su obogaćena vitalnim komponentama (aminokiselinama i vitaminima) koje na optimalan način promovišu razvoj biljke.
Artikal: 4102
Detaljan Opis

Detalji

Hesi Pack, mali ali moćan! Sadrži sve što vam je potrebno u prilagođenom formatu. Praktičan i koristan Hesi Pack prati vaše biljke tokom celog života. Hesi đubriva su obogaćena vitalnim komponentama (aminokiselinama i vitaminima) koje na optimalan način promovišu razvoj biljke.

Hesi ProLIne Root (Stimulator za koren): Obezbeđuje brz razvoj koren, povećava unos nutrijenata, otklanja stes itd. Hesi ProLine TNT (rast): Biljke koje se tretiraju sa TNT-om razvijaju veliki broj tačaka rasta i postaju jake i snažne sa zdravom zelenom bojom. Hesi ProLine Bloom (cvetanje): Obezbeđuje sve potrebne supstance za cvetanje biljaka za njihove dodatne potrebe tokom cvetanja. Hesi ProLine Phosphor (pojačavač za cvetanje): koristi se u kombinaciji sa Bloom-om. On zadovoljava povećanu potrebu biljaka za fosforom i kalijumom u drugoj polovini faze cvetanja.Način primene

1: Root - do 2ml/L
2: TNT - do 4ml/L
3: Bloom - do 4ml/L
4: Phosphor - do 2ml/L
5: Za detalje pogledati HESI brošuru.Korisni saveti

1: Uvek korigujte pH vrednost vode u koje će te rastvoriti đubrivo, kako bi se obezbedio maksimalan unos nutrijenata.
2: I ako se sa HESI ProLine pack-om može odpočeti i završiti kompletan ciklus gajenja, za još bujnije cvetanje možete dokupiti i stimulator za cvetanje ProLine Boost.Specifikacije

Root MgO: 5% SO3:10%: + mikroelementi u helatnom obliku Boron(B), Bakar(Cu), Gvižđe(Fe), Mangan(MN), Molibden (Mo), Cink(Zn).
TNT NPK 6.3/4.3/5.4 + mikroelementi u helatnom obliku Boron(B), Bakar(Cu), Gvižđe(Fe), Mangan(MN), Molibden (Mo), Cink(Zn).
Bloom NPK 4.0/5.1/6.5 + mikroelementi u helatnom obliku Boron(B), Bakar(Cu), Gvižđe(Fe), Mangan(MN), Molibden (Mo), Cink(Zn).
Phosphor NPK 0.0/10.5/8.2Pakovanje sadrži

100ml Proline Root

250ml Proline TNT

250ml Proline Bloom

250ml Proline Phosphor

HESI brošuru

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Hesi