Grow Box 100x100x200

Regular Price: 15.120,00 din
Special Price 10.584,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Grow Box je idealno rešenje za vašu sobnu baštu. Postavite sve potrebno za gajenje (svetla, filtere, ventilatore...) unutar box-a, i sa lakoćom kontrolišite: vlagu, temperaturu, dan/noć, CO2, i drugo... Lakše, jednostavnije, sa boljim rezultatima!
Artikal: 3514
Detaljan Opis

Detalji

Grow Box dimenzija 100x100 i visine 200cm, veoma je pogodan za gajenje biljaka na površini od jednog kvadratnog metra. U njemu može se može gajiti i do 16 biljaka. Ovaj Grow Box predstavlja idealno rešenje za uzgajivače koji imaju manjka prostora za gajenje, kao i onim proizvođačima kojima nije potrebna velika površina za biljke.

GrowBox-ovi vam omogućuju da sa lakoćom kontrolišete dan i noć, jer oni ne propuštaju spoljašnje svetlo unutar GrowBox-a niti svetlo iz GrowBox-a može da izađe izvan.

Uz pomoć GrowBox-a kontrola temperature i vlažnosti vazduha je takođe olakšana, jer je prostor na kome ona treba da se kontroliše znatno manji.

Sve ostalo je takođe mnogo lakše kontrolisati, npr. mirisi, insekti, CO2, u ovoj sobnoj verziji staklene bašte.

Spoljašnost ovog Grow Boxa izražena je od unapređenog materijala koji ne propušta svetlost ni spolja ni iznutra, dok je unutrašnjost obložena MYLAR folijom koja reflektuje i do 98% svetlosti. Unutrašnjost je takođe i vodootporna, tako da možete orošavati vaše biljke bez bojazni da će se nešto desiti vašem GrowBox-u.

Grow Box dolazi u kutiji malih dimenzija, sa uputstvom za sklapanje, koje je vrlo jednostavno, te ga možete sklopiti za svega nekoliko minuta. Konstrukcija Grow Box-a je od metala i lako se sklapa. Na krovu ima i specijalne šipke koje vam omogućuju sa lakoćom da okačite svetla i filtere (po potrebi).

GrowBox ima još jednu neprevaziđenu pogodnost a to je duplo dno, koje vam omogućava da GrowBox bez razmišljanja stavite na bilo kakvu podlogu i da ste bez brige u slučaju da Vam se izlije voda.

GrowBox ove veličine je savršen za sisteme od 400W i 600W, a takodje je veoma pogodan za kloniranja, ožiljavanja reznicama i generativno razmnožavanje.
Ovaj GrowBox je takođe pogodan i za sisteme od 200W,T5 i Fluorescentna svetla.

Uz ovaj GrowBox su vam takođe potrebna svetla za gajenje, i ostala prateća oprema.

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Wànsuì China