Can Filter 125 BFT 1700m³/h φ250

39.936,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Ostalo 2 komad(a)

Can Carbon Filter, prečišćava sve nečistoće u vazduhu i neutrališe sve neprijatne mirise. Najbolji carbon filteri na svetu! Punjen je aktivnim ugljem visokog kvaliteta CTC70 koji je namenjen isključivo za filtraciju vazduha. Uspešno prečisti 1700m³/h, ima otvor promera φ250mm.
Artikal: 3963
Detaljan Opis

Detalji

Uloga filtera sa aktivnim ugljem je neutralizacija neprijatnih mirisa. Neprijatni mirisi se mogu javiti kao posledica upotrebe organskih (bio) đubriva, ali i neke biljke mogu imati neprijatan miris. Upotrebom filtera od aktivnog uglja uspešno se neutrališe preko 99% neželjenih mirisa.

Can Carbon filteri napravljeni su tako da, kada se na njih poveže ventilator (turbina), kreću da uvlače vazduh kroz filter. Vazduh ulazi spolja, filtrira se kroz zidove filtera u kojima se nalazi aktivni ugalj i izbacuje se na izduvni otvor filera preko ventilatora (turbine). Vazduh iz filtera izlazi čist i bez ikakvih mirisa.

Zbog čega Vam je potreban Carbon filter?
Carbon filteri koriste aktivni ugalj da izoluju čestice iz vazduha. Rezultat ovoga je čist vazduh, bez neprijatnih mirisa ovo Vas i Vaših biljaka. Carbon filteri su najbolji način da se uklone mirisi koje ispuštaju vaše biljke ili đubriva.

Koliko traje ovaj filter?
Carbon filteri traju oko 18 meseci neprekidnog korišćenja. Vlažnost vazduha može negativno uticati na filter jer se u uslovima visoke vlažnosti smanjuje moć filtracije usled zasićenja aktivnog uglja vlagom iz vazduha. Zbog toga vlagu treba držati ispod 70% kako bi filter što duže trajao. Nakon 18 meseci možete i da zamenite aktivni ugalj unutar vašeg filtera ili jednostavno kupite novi filter.

Kada je u pitanju odabir adekvatnog filtera, treba imati na umu veličinu prostorije u kojoj gajite biljke:

- Can Carbon filter 125 filtrira 1700m³/h, što je 28.33m³ u minuti, dovoljno za prostoriju do 70m²

Kako bi bili sigurni da se vazduh filtrira na svakih 5 minuta, ovaj filter ne treba postaviti u prostoriju veću od 28.33m³/min x 5min = 141.65m³ Prostorija površine 14.16m x 10m i visine plafona 2m ima 70.82m³, što je adekvatna veličina za ovaj filter (prostorija do 70m²).

Napomena: Vazduh u celoj prostoriji neophodno je filtrirati na svakih 3 do 5 minuta!

Zašto je Carbon filter moj najbolji izbor za kontrolu kvaliteta/mirisa vazduha?
Sve druge metode kao što su mirisi i sprejevi za vazduh samo maskiraju mirise - ne izvlače ih iz vaše sobe i ne prečišćavaju vazduh. Carbon filteri su 100% efikasni u izvlačenju mirisa i jako jednostavni za korišćenje. Popularni su jer uspešno rešavaju problem vezan za neprijatne mirise.Način primene

1: Da bi ovaj filter mogao da ostvari određeni protok, na njega je potrebno povezati turbinu odgovarajućeg prečnika
2: Vazduh koji turbina izvlači kroz filter i koji je bez mirisa možete ventilacionim crevom povezati na izlaz za na prostoriji pogodan za vazduh (otvor za odžak ili ventilaciju predstavlja idealno rešenje za ovo).
3: Carbon Filter može i da čisti vazduh u vašoj prostoriji za gajenje bez da ga izbacujete napoljeKorisni saveti

1: Uvek je bolje staviti turbinu sa većim protokom od filtera da uvlači vazduh
2: Za najbolji efekat, filtrirajte vazduh u celoj prostoriji na svakih 3 minuta
3: Izlazno crevo Carbon Filtera ujedno može i da hladi sijalice u Cool-Tube reflektorima
4: Filtere je dobro postaviti visoko (na plafon), tada uvlače topliji i manje vlažan vazduh (bolje filtriraju i smanjuju temperaturu u prostoriji)
5: AluFlex crevo se sa filterom povezuje metalnim ili plastičnim vezicama, aluminijumskom trakom, a ukoliko temperatura vazduha nije visoka može i običnom lepljivom trakomSpecifikacije

Visina i širina: 40cm x 125cm
Prečnik Otvora: φ250mm
Max Protok: 1700m³/h
Ukupna Težina: 61kg
Težina aktivnog uglja u filteru: 41kgPakovanje sadrži

1 x Can Filter
1 x Spoljni Filter (za prašinu)

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Can

Preporučujemo Vam da pogledate