Bio Nova Vitasol 1L

Regular Price: 2.118,00 din
Special Price 1.059,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Bio Nova Vitasol je tečno organsko đubrivo za poboljšanje zemljišnih uslova na bazi kalijuma (5%). Njegov organski sastav povećava njegovu apsorpciju od strane biljke.
Artikal: 3374
Detaljan Opis

Detalji

Bio Nova Vitasol je pogodan jer biljkama povećava pristupačnost hranljivim materijama, pogotovo u periodima obilnog rasta i razvoja ili u uslovima stagnacije rasta i razvoja biljaka usled organičene pristupačnosti hranljivih materija.

Bio Nova Vitasol biljke mogu usvajati i preko lista i preko korenovog sistema tako da je otklonjena mogućnost spaljivanja lista usled prskanja Vitasolom. Vitasol se lako meša sa vodom, može se koristiti i u kap po kap sistemima za navodnjavanje, ali se savetuje ispiranje sistema nakon upotrebe ovog preparata. Biljke koje se tretiraju Bio Nova Vitasol đubrivom odlikuju se stabilnim i konstantnim rastom i razvojem, obilnim korenovim sistemom, i visokom otpornošću prema bolestima.

Vitasol sadrži kalijum, kalcijum-oksid, i veliki broj mikroelemenata, koji omogućavaju plodovima slatkoću i pun ukus.

Način primene

1: Tokom celog perioda vegetacije dodati 2.5-5ml na 10L vode.
2: Za ukus plodova (u poslednjoj nedelji perioda cvetanja) dodati u koncentraciji 5-15ml na 10L vode.

Korisni saveti

1: AlgaeMix se često koristi i kao dodatak standardnoj prehrani zbog svojih prirodnih mikro-elemenata i ostalih organskih komponenti.

sastav


N-P-K: 3-0-5
N: 3%
P: 0%
K: 5%Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Bio Nova