Bio Nova Soil SuperMix 1L

2.346,00 din

Stanje: Nedostupno

Bio Nova Soil SuperMix predstavlja jednokomponentno mineralno-organsko đubrivo, dizajnirano i specialno prilagođeno za gajenje biljaka u zemlji.
Artikal: 3369
Detaljan Opis

Detalji

Za razliku od dvokomponentnih programa prihrane, svi potrebni nutrijenti za optimalan rast i razvoj kao i za cvetanje i sazrevanje objedinjeni su u jednom proizvodu, što znatno olakšava kompletan proces prihranjivanja.

Ovaj proizvod sadrži makroelemente (NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca), helirane mirkoelemente (Fe, Mn, Zn, B), Mg, Si, Cu, Mo i organske komponente.

Svi iznad navedeni elementi su organskog porekla, što znači da ih biljka direktno apsorbuje bez znatnog povećanja EC vrednosti.

Navedene organske komponente se ponašaju i kao puferi za pH vrednost što znači da ne utiču na promene pH vrednosti. Soil SuperMix poboljšava opšte uslove u zemljištu, aktivno stimuliše razvoj korenovog sistema i hrani vaše biljke kroz ceo period vegetacije, pa sve to kraja faze cvetanja/sazrevanja u kojoj se preporučuje dodavanje PK 13/14 u cilju postizanja maksimalnih rezultata.Način primene

1: Dodajte 2 do 4 puta nedeljno u odnosu 2.8-3.5 ml na 1 L vode.
2: Uz ovaj proizvod u cilju spuštanja pH vrednosti, se preporučuje korišćenje Fosforne kiseline koja se koristi za period cvetanja, a za podizanje se preporučuje kalijum-hidroksid.Korisni saveti

1: S obzirom je Soil SuperMix delom organski, njegova primena se ne preporučuje kod drip sistema navodnjavanja (sistema sa kapljačima) jer su organske supstance koje sadrži sačinjene od nešto krupnijih čestica koje mogu dovesti do začepljenja sistema.
2: Uprkos dodavanju helatnih jedinjenja koji čine ovaj proizvod pH neutralnim, najverovatnije će te morati da regulišete pH vrednost vode(u zavisnosti od vode koje se koristi za zalivanje) koje ste namenili za pripremanje rastvora prehrane. Uz ovaj proizvod u cilju spuštanja pH vrednosti, se preporučuje korišćenje Fosforne kiseline koja se koristi za period cvetanja, a za podizanje se preporučuje kalijum-hidroksid.
3: Napomena: Ako otpočinjete proces gajenja na relativno bogatijim zemljištima, sa djubrenjem treba početi tek nakon perioda od oko tri nedelje. Ako otpočinjete proces gajenja na već korišćenom zemljištu ili supstratu koji ima niske nivoe NPK, djubrivo treba koristiti od prvog dana.sastav


N-P-K: 6-3-6
N: 6%
P: 3%
K: 6%
Fe: 0.036%
Zn: 0.004%
Mn: 0.001%Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Ne