Bio Nova BN Roots 1L

Regular Price: 8.964,00 din
Special Price 4.482,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Bio Nova BN Roots je potpuno bezbedan i organski preparat koji će stimulisati rast korena i stvoriti uslove za neometan i bujan razvoj korenovog sistema.
Artikal: 3359
Detaljan Opis

Detalji

Brojna detaljna istraživanja razvoja i ojačavanja korenovog sistema, sprovođena tokom nekoliko godina od strane vrhunskih stručnjaka kompanije Bio Nova, dokazala su da se korišćenjem BN Roots proizvoda uvećava opšta aktivnost korenovog sistema, a time i finalni prinosi.

Ovaj stimulator se već godinama uspešno koristi u Evropskoj Hortikulturi i u svetu uzgajivanja različitih vrsta biljaka, voća, povrća i cveća. Može se primenjivati i fertigacionom i folijarnom metodom.

BN Roots sadrži: Huminsku kiselinu (koja poboljšava usvajanje kiseonika, ubrzava transfer jona, razvoj korena i ćelija biljaka), morske alge (koje zaceljuju oštećenja i hlorozu stimulišu proizvodnju hlorofila i korenovih dlačica). Sadrži takođe askorbinsku kiselinu (Vitamin C), Tiamin (Vitamin B1), Mio Inozitol (za formiranje ćelijskih zidova),L-Glicin (amino kiseline za veću otpornost i ubrzan rast)Način primene

Dodajte 10ml na 1L vode. Dodaje se po mogućstvu tokom sadnje.

Korisni saveti

1: Bio Nova BN Roots deluje oko trideset dana, otprilike tačno onoliko vremena koliko je potrebno za formiranje korena.
2: U slučaju akutnih problema ili oštećenja prouzrokovanih od strane insekata koji napadaju koren, dodavanje veće koncentracije ovog proizvoda može imati pozitivno dejstvo.
3: u slučaju pojave drugih vrsta štetočina trebalo bi koristiti druge namenske proizvode jer BN Roots nije pesticid.

sastav


N-P-K: 3-0-0
N: 3%
P: 0
K: 0
Eksrtrakt morskih algi
Vitamin B1 (tiamin)
InozitolDodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Bio Nova

Preporučujemo Vam da pogledate