Prethodna

Grow Box LED Komplet M8

Prethodna

Grow Box Komplet 600W SunMaster

Grow Box Komplet 250W SunMaster

Od: 19.710,00 din
Do: 40.972,00 din

Cena Izabranog: 0,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Sve što dodate u ovom kompletu je automatski sa 15% popusta, i ovo je jedinstvena prilika da kupite sve neophodne proizvode po sniženoj ceni!
Artikal: GB250SM
1 x Grow Box 60x60x120   +8.880,00 din
1 x Cool Tube Mini 120x300   +2.340,00 din
1 x SunMaster Balast 250W Power Pack   +5.760,00 din

* Obavezno Uneti

Cena Izabranog: 0,00 din

Detaljan Opis

Detalji

Grow Box Komplet od 250W u osnovi sadrži Grow Box dimenzija 60x60cm i visine 120cm. Na Vama je dalje da izaberete svetlo od 250W, uključujući magnetni ili digitalni balast i sijalicu. Ukoliko želite možete odabrati i više od jedne sijalice, kao na primer HPS i MH sijalicu ili samo jednu od njih, ili možda Dual Spectrum! Kompletan izbor je na Vama. Mi smo Vam samo ponudili odgovarajuće komponente u odgovarajućim količinama za ovu veličinu Grow Box-a.

Grow Box Komplet od 250W sa popustom od 15% na kompletan izbor! U osnovi kompleta su Box, Balast, Reflektor i Sijalica, ono osnovno što je potrebno za gajenje, a sva dodatna oprema su već Vaš izbor.

Grow Box od 60x60cm je idealan za svetla od 250W, koji savršeno pokrivaju površinu od jednog kvadratnog metra. 

Reflektor je izbor uzgajivača, i osnovna podela je na reflektore sa hlađenjem i one bez hlađenja. Ukoliko kontrolišete temperaturu u prostoriji za gajenje onda se možete odlučiti i za reflektor bez hlađenje. Sa druge strane, mnogo je jednostavnije održavati temperaturu unutar Grow Box-a uz pomoć Cool-Tube ili nekih od Air Cool reflektora. Grow Box na vrhu ima posebne otvore za hlađenje Cool-Tuba. Dovoljno je da sa jedne strane postavite odgovarajući ventilator tako da gura vazduh preko sijalice i povežete Cool-Tube AluFlex crevima.

Balasti koji su u ponudi se razlikuju u ceni i kvalitetu. Od jeftinijih do skupljih, od magnetnih do digitalnih, izbor je na vama. Svi balasti rade sa svim sijalicama iz ponude, i naravno svi su povezani i spremni za upotrebu.

Izbor jedne ili više sijalica je takođe na Vama. HPS sijalice su za fazu cvetanja, a MH sijalice se koriste u fazi vegetacije. Takođe se možete odlučiti i za Dual Spectrum sijalice koje pokrivaju obe faze razvoja biljke.

Sva dodatna oprema, koja je u ponudi takođe sa popustom od 15% kao i sve ostalo u ovom kompletu, posebno je odabrana za ovaj Grow Box komplet. Možete se odlučiti za sve iz Dodatne Opreme ili samo za određene proizvode koji Vam trebaju. Kako god, ovo je jedinstvena prilika da sve te proizvode kupite sa popustom od 15%.

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Ne