B.A.C. Root Stimulator 60ml

3.300,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Ostalo 2 komad(a)

Root Stimulator stimuliše rast mikroorganizama koji imaju pozitivan uticaj na razvoj korena.Povećava i ubrzava razmenu hranljivih materija, štiti koren i povećava apsorpciju kiseonika. Takodje pročišćava kapljače i raspkrskivače i smanjuje pH vrednost podloge u kojoj se gaji(Vode,Zemlje,Kokosa).
Artikal: 2378
Detaljan Opis

Detalji

     Root Stimulator stimuliše rast mikroorganizama koji imaju pozitivan uticaj na razvoj korena.Povećava i ubrzava razmenu hranljivih materija, štiti koren i povećava apsorpciju kiseonika. Takodje pročišćava kapljače i raspkrskivače i smanjuje pH vrednost podloge u kojoj se gaji(Vode,Zemlje,Kokosa).

    Ovaj u potpunosti prirodan stimulator se moze koristiti uz Hemijske i Organske programe djubriva uz napomenu da ga ne treba kombinovati sa ostalim boosterima i aditivima (bogatim enzimima kao sto su npr. PowerZyme, Root Complex i SuperVit) zato sto funkcioniše po drugačijem principu tj. mikroorganizmi koji su prednost ovog proizvoda se sukobljavaju sa enzimima koji se nalaze u boosterima i aditivima hemijskog porekla.

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač B.A.C.