B.A.C. Final Solution 120ml

1.914,00 din

Stanje: Nedostupno

B.A.C. Final Solution je proizvod koji se koristi u fazi cvetanja a služi za razlaganje svih materija u zoni korena. U drugoj polovini cvetanja iskoristite Final Solution kako bi razložili sve nepotrebno što je ostalo u zemlji. Na taj način ćete osloboditi zemlju nepotrebnih elemenata a biljka će moći da uzme novu prihranu za cvetanje.
Artikal: 2364
Detaljan Opis

Detalji

B.A.C. Final solution obezbeđuje brzu fermentaciju svih otpadnih materija oko korena. Stimulisanjem određene grupe mikroorganizama, oni će početi da proizvode enzime. Ovi enzimi će obezbediti da se vezuju otpadne materije prisutne u vodi iz česme, kao što su hlor (Cl) i natrijuma (Na). To znači da ove štetne materije više ne utiču na vrednost EC u osnovnom okruženju. Vaše biljke sada mogu slobodno da apsorbuju sve korisne hranljive materije iz BAC PK Booster. Ovaj proizvod je takođe veoma pogodan za nadogradnju podloge. Čuvati na hladnom mestu! 

Pakovanje sadrži 120ml proizvoda.

Doziranje : Pored toga sto je organski, proizvod je visoko koncetrisan tako da kod gajenja u zemlji ili kokosu 120ml je dovoljno za 2000 litara zemlje. A za gajenje u vodi 6ml proizvoda je dovoljno za 10 litara vode.

Koristiti u petoj nedelji cvetanja.

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač B.A.C.