B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi 100gr

Regular Price: 5.796,00 din
Special Price 2.898,00 din

Stanje: Nedostupno

B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi za neverovatno brz i ravnomeran razvoj korenovog sistema. Ove gljive se koncentrišu u zoni korenovog sistema i praktično žive u simbiozi sa biljkama. Upotreba: Staviti do 5gr po biljci i promešati supstrat
Artikal: 2374
Detaljan Opis

Detalji

B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi pored svih svojih hranljivih vrednosti (sadržaja makro i mirko elemenata), sadrži i 4 tipa Mikorizalnih gljiva. Korišćenjem ovih gljiva u kombinaciji sa B.A.C. stimulatorima, obezbeđuje se neverovatno brz i ravnomeran razvoj korenovog sistema Vaših biljaka. Takav razvoj korenovog sistema čini Vaše biljke otpornijim i jačim, jer je kvalitetno (obimno i ravnomerno) formiran korenov sistem zapravo ključ uspeha u biljnoj proizvodnji (biljka lakše usvaja vodu, i u njoj rastvorene elemente - hranljive materije).

Gljive koje sadrži B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi potpuno su prilagodljive uslovima u zemljištu, mineralima, i vodi, te se stoga ovaj proizvod može koristiti kako kod gajenja biljaka u zemljištu i supstratima, tako i u hidroponskim sistemima tj. kod gajenja biljaka u vodi. Ove gljive se koncentrišu u zoni korenovog sistema i praktično žive u simbiozi sa biljkama (na način u kojem i gajena biljka i nastanjene gljive u zoni korena imaju koristi jedni od drugih). Pored svega navedenog, u uslovima kada su zemljišne pore toliko sitne da koren nema sposobnost da “uzme” hranljive materije koje su tu prisutne, ove gljive čak i te, teško pristupačne hranljive materije, čine lako dostupnim za ishranu biljaka.

Upotreba: Staviti do 5gr po biljci i promešati supstrat

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač B.A.C.

Preporučujemo Vam da pogledate