B52 5L

19.199,00 din

Stanje: Nedostupno

Advanced Nutrients B-52 predstavlja rezultat ispitivanja Kanadskih naučnika kako B vitamin utiče na razvoj biljaka. B-52 daje biljkama dodatnu energiju, vitamine i hranljive sastojke koje biljka ne može sama da proizvede.
Artikal: 3445
Detaljan Opis

Detalji

B-52 (2-1-4) pruža najširi spektar odmah dostupnih vitamina i doprinosi da biljke postanu jake i da se s lakoćom odupru stresu i bolestima, samim tim i podstiče biljke na veći prinos.

B-52 je idelan za primenu u hidroponskim sistemima i u zemljištu.

B-52 sadrži i 3 specifična dodatka ishrani koji će poboljšati prinose i žetvu. 1) Vitamin B1 (Tiamin) pomaže Vašim biljkama da proizvedu i iskoriste ugljene hidrate tako da biljke imaju dovoljno energije u fazi intenzivnog rasta kao i u fazi samog cvetanja. 2) Huminska kiselina, koja ubrzava rast i razvoj biljke i korenovog sistema. 3) Morske alge, koje su prirodni i snažni stimulator razvoja biljaka, pogotovo uzgajanih u hidroponskim sistemima.

B-52 sadrži još i miks 5 drugih B vitamina (folna kiselna-B9, B5, riboflavin-B2, niacin-B3, biotin-B7) koji će obezbediti biljci neophodni razvoj povećavajući broj replikacija ćelija i stimulišući rast korenovog sistema i stabljike.Način primene

U vodu za zalivanje dodajte 2ml na 1L vode.
Dobro izmešajte.
B-52 koristite jednom nedeljno.

Korisni saveti

1: Iako možete koristiti B-52 od početka rasta do pretposlednje nedelje cvetanja, proizvođač savetuje korišćenje ovog proizvoda sa pauzom koja traje prve dve nedelje cvetanja.
2: B-52 možete nanositi i folirajno. Ova kombinacija prihrane preko lista i korena pruža lekovite, zaštitne i stimulativne efekte na razvoj biljke.

sastav


N-P-K: 2-1-4
N: 2%
P: 1%
K: 4%
B1 (Tiamin): 0.18%
B2 (Riboflavin): 0.007%
B3 (Niacinamid): 0.05%
B5 (Pantotenska kiselina): 0.03%
B6 (Piridoksin): 0.03%
Fulvinska i Folna kiselina (B9)Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Advanced Nutrients

Preporučujemo Vam da pogledate