Apollo 6 LED Panel

39.960,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Novija generacija LED Panela za gajenje biljaka dolazi nam od Kanadske firme koja je uspela da dizajnira savršen modul koji obuhvata potpuni spektar neophodan za uspešan rast, razvoj i bujno cvetanje! Optimalna formacija IR i UV dioda, doprinosi velikom poboljšanju spetlosnog spektra pogotovu u završnoj fazi cvetanja/sazrevanja.
Artikal: 2930
Detaljan Opis

Detalji

Novija generacija LED Panela za gajenje biljaka dolazi nam od Kanadske firme koja je uspela da dizajnira savršen modul koji obuhvata potpuni spektar neophodan za uspešan rast, razvoj i bujno cvetanje! Sa dodatim UV (Ultra Violet) i IR (Infra Red) LED diodama u optimalnim odnosima, ovi paneli su se distancirali od konkurencije! Odlikuje ih univerzalna voltaža, sigurnost, i revolucionaran sistem hlađenja koja su samo neke od prednosti ovih modularno sastavljenih (lako sklopivih i rasklopivih) panela poslednje generacije.

Pored navedenog Apollo serija LED Panela sadrži:

- IDS (Intelligent Detection System) koj indikuje da li LED panel normalno funkcioniše tj. crvene diode sa strane panela pokazuju da li moduli dobijaju struju

- Sekundarna optička sočiva koja pored toga sto jačaju sam intenzitet omogućavaju i uticanje na ugao a samim time i na duzinu talasa svetlosnog snopa. U ponudi su bila sočiva od 60° 90° i 120° (stepeni), a usled brojnih testova i pregleda od strane profesionalnih uzgajivača, opredelili smo se za sociva od 60° jer su pokazala ubedljivo najbolje rezultate.

Apollo 4 LED Panel

- Pored toga što se Apollo serija proizvodi već par godina, tek posle prve godine intezivnog testiranja ustanovljeno je koja se od opcija najbolje pokazala u praksi. U ponudi su bili više formacija LED sijalica različitog svetlosnog spektra pa smo se, kao i kod sekundarnih optičkih sočiva, opredelili za one koje su pokazale najbolje rezultate u brojnim testovima sprovođenim od strane profesionalnih uzgajivača.

Apollo 4 LED Panel

LED diode koje koriste Apollo paneli su takodje proizvedene po Kanadskoj recepturi a zbog svog pincipa rada, poznate su kao jedne od najizdržljivijih na tržištu. Optimalna formacija IR i UV dioda, koje su nekoliko puta skuplje od ostalih LED dioda, doprinosi velikom poboljšanju spetlosnog spektra pogotovu u završnoj fazi cvetanja/sazrevanja.

Sistem hladjenja koji koriste Apollo paneli čini kombilacija visokokvalitetnih ventilatora i hladnjaka koji se najčešće koriste kod napajanja snažnih kompjuterskih konfiguracija poslednje generacije.Korisni saveti

1: Izbegavajte gledanje u led sijalice dok su u funkciji!
2: Optimalna udaljenost panela od biljaka bi trebalo da bude 30-50cm
3: Namenjeno isključivo za gajenjeu zatvorenom prostoru.
4: U slučaju korišćenja sistema kapljača/rasprskivača biti dodatno oprezan da ne dodje do oštećenja.
5: Preporučuje se da se uređaji ne koriste u slučaju jake oluje sa gromovima.Specifikacije


Max. Snaga: 209w/198w
Max. pokrivenost: 130x100cm, Preporučena pokrivenost (za najbolji rezultat): 100x70cm
Broj Led sijalica: 90
Svetlosni spektar: Full Spectrum
Broj radnih sati: 50000
Napajanjei: 110v/220v
Radna Frekvencija: 50/60HZ
Maks. vlažnost: 90%
Radna Temperatura: -20 do +40°C
Dimenzije: 383*283*85mm
Težina: 4.75kgDodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Apollo