AKCIJA SunMaster 600W Komplet

Regular Price: 17.591,00 din
Special Price 11.894,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Početak nove sezone donosi nam i nove komplet akcije! Iskoristite priliku i ostvarite akcijski popust kupovinom Kompleta osvetljenja Engleskog proizvođaća Sunmaster po neverovatnoj ceni!
SunMaster komplet od 600W za gajenje biljaka. Dobijate sve povezano , spremno da uključite u utičnicu i odpočnete sa gajenjem odmah! U kompletu se dobija sijalica HPS Dual Spectrum Photonic, sijalica sa dodatim plavim spektrom tako da je pogodna i za rast i za cvetanje. Ovaj komplet u zatvorenom prostoru idealno pokriva površinu od jednog kvadrata.
Artikal: KSM600-A
Detaljan Opis

Detalji

Početak nove sezone donosi nam i nove komplet akcije!

Iskoristite priliku i ostvarite akcijski popust kupovinom Kompleta osvetljenja Engleskog proizvođaća Sunmaster po neverovatnoj ceni!

Odličan komplet i za početnike i za iskusne uzgajiuvače! Jednostavan i lak za upotrebu, sadrži sve komponente koje su neophodne kako bi se biljke optimalno razvijale. Prodaje se kao već sklopljen proizvod, te je dovoljno samo ga uključiti u standardnu kućnu utičnicu. Sijalica i Balast firme SunMaster su jedni od najboljih proizvoda za gajenje biljaka u industriji!Način primene

1: Prvo uvrnite sijalicu u sijalično grlo reflektora
2: Ukoliko reflektori imaju zaštitnu foliju neophodno je skinuti je sa reflektora pre upotrebe.
3: Priključite reflektor i balast, pa tek kad je sve povezano uključite u utičnicuKorisni saveti

1: Komplet 600W predstavlja adekvatno osvetljenje za površinu od 1x1m
2: Ukoliko imate problem sa visokom temperaturom, umesto standardnih reflektora koristite Cool-Tube
3: Sijalica Dual Spectrum Photonic je HPS sijalica sa dodatim plavim spektrom tako da je pogodna i za rast i za cvetanje.
4: Hammer reflektor je tako dizajniran da se po potrebi može širiti i skupljati i na taj način reflektovati svetlost na željenoj površini. Konstrukcija mu je od visoko-reflektujućeg aluminijuma.

Pakovanje sadrži

Sijalica SunMaster Dual Spectrum Photonic 600W
SunMaster Balast 600W MH/HPS
Hammer Reflektor sa 4m kabla

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač SunMaster