Adjust A Shade 1000W

Regular Price: 9.960,00 din
Special Price 7.968,00 din

Stanje: Isporuka u 24h

Reflektor Adjust-A-Shade 1000W predstavlja unapređenu verziju standardnih reflektora. Izrađen je od istih materijala kao i svi reflektori iz ove grupe (specijalna vrsta aluminijuma sa nivoom refleksije od preko 97%), ali se razlikuje po obliku, veličini, uglovima refleksije, i načinu montiranja (Adjust-A-Shade je po karakteristikama vrlo sličan Adjust-A-Wing reflektorima). Može se i za sijalica manje snage, ali je preporučljivo koristiti sijalice od 1000W.
Artikal: 3118
Detaljan Opis

Detalji

Reflektor Adjust-A-Shade 1000W predstavlja unapređenu verziju standardnih reflektora. Izrađen je od istih materijala kao i svi reflektori iz ove grupe (specijalna vrsta aluminijuma sa nivoom refleksije od preko 97%), ali se razlikuje po obliku, veličini, uglovima refleksije, i načinu montiranja (Adjust-A-Shade je po karakteristikama vrlo sličan Adjust-A-Wing reflektorima).

Navedene razlike kod ovih vrsta reflektora napravljene su kako bi se eliminisali svi nedostaci koji karakterišu reflektore starijih generacija. Oblik, veličina i uglovi refleksije ovog reflektora usklađeni su tako da se sa većom efikasnošću može pokriti veća površina. Pored ovoga, uz njega se dobija i rasipač svetlosti (Super Spreader) koji dodatno pospešuje efekat osvetljenja po jedinici površine, i smanjuje mogućnost pojave ožegotina na listovima usled prejake svetlosti ili male udaljenosti reflektora od listova biljaka (ovaj rasipač je takođe sastavni element Parabolic Reflektora, i Adjust-A-Wing reflektora).

Način montiranja Adjust-A-Shade reflektora je olakšan jer se uz njega dobijaju dva V nosača sa kukicama za kačenje za krovne konstrukcije, plafone, i sl. Čelični falcevi koji se nalaze na ovom reflektoru čine ga stabilnijim, zategnutijim, i dugotrajnijim od njegovih konkurenata.

Sve inovacije urađene na ovim vrstama reflektora prati i viša cena u odnosu na njegove prethodnike, ali naglašavamo da dugoročno gledano ovaj reflektor predstavlja pravo rešenje kako u ekonomskom tako i u tehničkom smislu

Reflektor Adjust-A-Shade 1000W može se i za sijalica manje snage, ali je preporučljivo koristiti sijalice od 1000W.

Dodatne Informacije

Dodatne Informacije

Proizvođač Ne

Preporučujemo Vam da pogledate